SERVICII
DESIGN INTERIOR

Consultanta

Acesta este un serviciu de baza in amenazarea noului tau spatiu rezidential sau public. Prin acest serviciu, tu ca si client, primesti doar sfaturi si cateva recomandari de obiecte care sa te ajute in amenajarea pe care ti-o doresti.

Proiectarea spatiului

Intregul tau spatiu va fii construit in plan 3D exact asa cum tu iti doresti. Un motiv principal pe care tu sa iti doresti este cel vizual care te ajuta sa iti creezi spatiul si sa il vezi inainte de inceperea lucrarilor.

Implementarea proiectului

Acesta este serviciul de reusita pe parcursul amenajarii spatiului. Fiind si cel mai important, noi ca si arhitecti de interior ne asiguram ca proiectul tau ajunge sa devina realitate.

Proiect la cheie

Stim cat de important este timpul pentru tine asa ca prin acest serviciu noi te scapam de toate grijile. Cand vorbim despre proiect la cheie ne referim ca aveti incluse toate serviciile de la A la Z, cu supravegherea zilnica in santier si monitorizarea intregi lucrari numai de noi. Tot ce trebuie sa faci este sa fii de acord 100% de proiect, iar noi ne vom ocupa de tot fara a te deranja.

FURNIZORI

Va prezentam furnizorii cu care colaboram si cu care putem face posibil fiecare proiect realizat de catre noi.